OUDERWETS MOOI TREND VAN NU.............MOUSSELINEGLAS


Soms lees je iets op internet waarvan je denkt daar wil ik meer van weten. je zoekt dan contact en raakt in gesprek.
Eer je het beseft wordt je door het product bevangen.


Bevangen door de schoonheid en uitstraling van Mousselineglas hebben wij in 2008 besloten om dit unieke product samen met de producent, glasatelier het Aanzicht uit Bredevoort, weer op de markt te brengen.

Anno 2008 een regionaal product, anno 2017 is ons authentiek Mousselineglas in Nederland en Belgie algemeen bekend en gewaardeerd door zowel particulieren als restauratie- aannemers en architecten. we stellen dan ook met trots dat we inmiddels de producent zijn van Mousselineglas met het grootste assortiment.

Mousselineglas was vanaf 1850 tot 1950 een zeer decoratieve en geliefde glassoort.
Het werd toegepast in bovenlichten, binnendeuren,
buitendeuren en als scheidingswanden op kantoor of horeca gelegenheid.

net als vroeger wordt ook nu het glas handmatig dus ambachtelijk in eigen atelier bewerkt. Uiteraard wel met moderne technieken.

De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Op dit moment leveren we meer dan 50 authentieke patronen in elke gewenste glasmaat en dikte. Indien gewenst voorzien van logo's of teksten.

Ook is het mogelijk om het als isolatieglas (standaard of monumentenglas ), gehard glas of gelaagd glas te leveren.

Ons glas wordt o.a. toegepast in de authentieke lantaarns van De Nood uit Middelburg.Ook voor het reproduceren van alle niet in ons assortiment voorkomende Mousselineglas patronen bent u bij ons aan het beste adres. Wij kunnen dit zeer voordelig voor u verzorgen.
Meestal zonder extra bijkomende kosten. Vraag naar onze voorwaarden en mogelijkheden.

alle gangbare patronen vind u op www.mousselineglas.nl