DUURZAAM

voor sommige een leuke en handige marketingkreet, maar niet bij ons. wij werken zowel buiten als binnen een steeds groter deel van het jaar met bio-based verf en altijd met egologische reinigingsmiddelen. ons streven is om binnen twee jaar het meeste van ons schilderwerk uit te mogen voeren met Bio-based verf.

Om zo duurzaam mogelijk bezig te kunnen zijn hebben we ons aangesloten bij de vereniging SCHILDERSVANNU.

dit zijn schilders die (zoveel mogelijk) werken met duurzame ecologische verven. Samen vormen we een vakgroep waar het draait om het delen van kennis en vakmanschap. Wij stimuleren het gebruik van duurzame/bio-based verven bij collegaschilders en onze opdrachtgevers.

we werken met diverse merken bio-based verf, ontvettingsmiddel en met verwarmde verfpotten, waardoor we onze verf niet hoeven te verdunnen. in noodgevallen maken we de verf vloeibaarder we met met een natuurzuivere vervanger voor terpentine.
Meer informatie vind u op www.schildersvannu.nl


MAATSCHAPPELIJK

Tijdens de voorbereiding om het schilderwerk aan een zorgboerderij uit te gaan voeren kwamen we tot de conclusie dat het mooi zou zijn om het werk te doen in samenwerking met de mensen van de zorgboerderij.

Vanaf dat moment werken we samen met Zorgboerderij het Hof en kan het dus gebeuren dat we hun mensen mee nemen naar een voor de persoon geschikt project. We maken dit bewust nooit kenbaar aan onze klant, want voor ons zijn het tijdelijke assistent schilders, die zowel van ons als van onze opdrachtgevers, dezelfde benadering verdienen en krijgen als onze vaste medewerkers en dat is zeer belangrijk voor hun zelfbeeld en vertrouwen.

Het is voor alle partijen geweldig om te zien wat voor mooie resultaten gehaald kunnen worden binnen deze vorm van samenwerken. wij willen dit dan ook graag verder uitbouwen.

Mooi toch... u laat ons schilderen en de kans bestaat dat u
een schakel bent in de ketting naar een betere toekomst van een van onze assistent schilders.